Εταιρεία

Η Gastro Professional είναι από τους κορυφαίους κατασκευαστές εξοπλισμού κουζίνας και προσφέρει προϊόντα τροποποιημένα στις ανάγκες σας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ GASTRO PROFESSIONAL

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ

Η Gastro Professional είναι από τους κορυφαίους κατασκευαστές εξοπλισμού κουζίνας και προσφέρει προϊόντα τροποποιημένα στις ανάγκες σας.

Η Gastro Hellas ιδρύθηκε το 2000 εδρεύει στο νησί της Κώ και εξυπηρετεί την ευρύτερη περιοχή της Ελλάδας και της Τουρκίας , προσφέροντας ιδέες και λύσεις στον τομέα της επαγγελματικής κουζίνας. Πέρα από την εγκατάσταση και συντήρηση, υπάρχει και ειδικός τομέας για την εξυπηρέτηση του πελάτη μετά την πώληση.

 

Παροχές Σχεδίου και Ειδικοί Σύμβουλοι

Πολλοί πελάτες, οι οποίοι επενδύουν σε μεγάλα έργα ίσως νιώθουν μπερδεμένοι με τον σχεδιασμό, την επιλογή προϊόντων και την εγκατάσταση. Γι’ αυτό το λόγο οι ειδικοί σύμβουλοι μας μπορούν να αναλάβουν όλες αυτές τις διαδικασίες και να παρουσιάσουν μια σωστή και ολοκληρωμένη λύση για τους πελάτες. Οι σύμβουλοι κουζίνας με βάση τις ανάγκες σας σχεδιάζουν εργονομικά τον χώρο σας προτείνοντας προϊόντα, σχεδιάζοντας τα απαραίτητα μηχανολογικά δίκτυα και παραδίδουν όλη αυτή την μελέτη έτοιμη για εφαρμογή.

Η πρόβλεψη πρόβλεψης αντλεί ένα σωστό σχέδιο διάταξης, κάνει τις προτιμήσεις του προϊόντος, τα μηχανικά και υδραυλικά έργα προετοιμάζει και σας παραδίδει σε ένα αρχείο έργου.

Σχεδιασμός m2m (Made to Measure)

Η Gastro Professional προετοιμάζει την σωστή διαμόρφωση και λειτουργία του χώρου σας από το εσωτερικό της κουζίνας στην γραμμή παραγωγής μέχρι την σωστή εξυπηρέτηση της υποδοχής και του σερβιρίσματος με επιχειρηματικά πλάνα, σχεδιασμένα από ειδικούς μηχανικούς και αρχιτέκτονες. Οι ειδικοί μας εφαρμόζουν καινοτόμες ιδέες, χρησιμοποιώντας ανθεκτικά υλικά στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Εγκατάσταση και παροχές μετά την πώληση

Τα προϊόντα μας είναι ευρέως διαθέσιμα. Προσφέρουμε εγγυημένες παροχές και βοήθεια σε όλους τους τομείς. Είμαστε μια σχολαστική εταιρεία σε όλες τις εγκαταστάσεις των έργων μας. Ανανεώνουμε συχνά τις πληροφορίες των προϊόντων και οι παροχές μας προς την παράδοση τους είναι εγγυημένες. Παρέχουμε υπηρεσίες και μετά την πώληση όπως εγγύηση του προϊόντος, ασφάλεια και ενημέρωση. Επίσης υπάρχουν παροχές συντήρησης / επιδιόρθωσης, μεταφορικές παροχές και πολλές άλλες.